My Parents in de media

Optimisme en kansrijk denken, wordt opgepikt door anderen

Door mijn deelname aan de Meaningful Profit Award kreeg ik meteen veel aandacht in de pers. Het leuke is dat ik door de artikelen en filmpjes een nog beter beeld kan geven van MyParents. Waarom ik doe wat ik doe en waarom het zo belangrijk is. 

Inzending Meaningful Profit Award

Een korte impressie van mijzelf en mijn inzending voor de Meaningful Profit Award. Deze werd georganiseerd door Mijn Bedrijf van de Telegraaf, Kirkman Company consultants en reclamebureau Quince.

Flatgarden Event – Co-creating Meaningful Profit

Bij een Flatgarden event gaan bezoekers de dialoog aan met inspirerende ondernemers en managers over diverse thema’s. Van acquisitie tot zingeving. Om zo een positieve bijdrage te leveren en anderen te inspireren. Met als doel een positieve beweging op gang te krijgen. De uitreiking van de Meaningful Profit Awward was onderdeel van de derde editie.

Flatgarden event magazine

Een interview met mij in het Flatgarden magazine over mijn droom, ambitie en welke stappen ik ga ondernemen.

Telegraaf: ‘Ontzorgster voor ouderen’ wint Meaningful Profit Award

Ouderenzorgmakelaar Tamara Swart (32) is er woensdag vandoor gegaan met de eerste Meaningful Profit Award. Haar plan MyParents was volgens de jury en het publiek de beste mix tussen zakelijk potentieel en persoonlijk en maatschappelijk zinvol ondernemen.

Read More >>

Telegraaf: Aanloopstress voor ontzorgster senioren

Haar toen nog ruwe bedrijfsidee, een ontzorgingsmakelaar voor actieve ouderen, leverde Tamara Swart (33) een halfjaar geleden de MijnBedrijf Meaningful Profit Award op. Een prijs voor bedrijven die een zinvol maatschappelijk doel verweven binnen hun activiteiten. Sindsdien werkt ze onder professionele begeleiding haar idee uit. “Het gaat heel erg goed, maar in het begin wilde ik veel te snel en veel te veel. De handrem moest erop.”

Read More >>